Geel maakt blij!

De Charmelia serie wordt opnieuw uitgebreid

Na het succes van Pink, White en Blush is het tijd om een nieuwe kleur aan de serie toe te voegen: zonnig geel. Deze opvallende kleur is bezig met een comeback. Niet voor niets werd Illuminating – verlichtend geel – uitgeroepen tot Pantonekleur van 2021.

Met de heldere, vrolijke gele kleur van Charmelia Yellow, is het mogelijk om stralende boeketten te maken die perfect aansluiten bij de laatste trends, maar ook aan de behoefte aan blijheid, vriendelijkheid en optimisme. Uiteraard beschikt Charmelia Yellow ook over de unieke eigenschappen waar Charmelia om bekend staat: haar fraaie, betoverende uiterlijk, rijkbloeiend en met een uitzonderlijk vaasleven; tot wel 21 dagen blijft ze fris en mooi in vorm!

Charmelia heeft meer bloemen per steel dan je ooit hebt gezien en blijft je keer op keer, bloem na bloem verrassen met haar tijdloze schoonheid.

Charming Beauty

Charmelia is oogstrelend, vrouwelijk, elegant en rijk aan bloemen. Ze is bekend om haar fraaie, betoverende uiterlijk en haar uitzonderlijke vaasleven. Tot wel liefst 21 dagen blijft ze fris en mooi in vorm. Ze is zowel een verschijning solo in een vaas, als ook een zeer charmante blikvanger in gemixte bloemstukken. Geniet van Charmelia: een sterke, rijkelijk bloeiende en tijdloze schoonheid met meer bloemen per steel dan je ooit hebt gezien.

Lang houdbaar:
Charmelia® heeft een zeer gezond vaasleven, laat haar bloemen niet vallen en ook het blad blijft uitzonderlijk lang goed, waardoor er lang van haar genoten kan worden. 

Direct kleur:
Charmelia® wordt aangevoerd met mooie, open bloemen waardoor er direct kleur zichtbaar is, wat door consumenten erg  aantrekkelijk wordt gevonden.

Sierlijk:
Alles aan Charmelia® is vriendelijk en vrouwelijk. Het groen is zacht en sierlijk, de bloemen zijn fris roze en wit, met een beetje groen. Hoe verder in de bloei, hoe meer roze er te zien is. 

The bride-to-be

Charmelia is de smaakmaker in al je bruidsbloemwerk: van bruidsboeket tot polscorsage, van bloemenguirlande tot diner tafelstyling. Voor bloemisten die graag vernieuwend bruidsbloemwerk maken, hebben wij ter inspiratie een aantal do-it-yourself video’s gemaakt met de bloem-to-be: Charmelia. Een bloemenguirlande, bruidstaart en bruidsboeket, bekijk ze hier!

Verliefd geworden op Charmelia als bruidsbloem?

Verwerk deze veelzijdige bloem in al je bruidsbloemwerk!

Ontdek Charmelia®

The Long-lasting

 

Sierlijk
Alles aan Charmelia® is vriendelijk en vrouwelijk. Het groen is zacht en sierlijk, de bloemen zijn fris roze en wit, met een beetje groen. Hoe verder in de bloei, hoe meer roze er te zien is. Deze nieuwe snijbloem is op veel manieren in te zetten. Een enkele tak in een mooi vaasje toont goed de mooie bloemen en aparte vorm, maar Charmelia® is ook goed gezelschap in een gemengd arrangement. Door de vele vertakkingen is het een prima vuller en de kleur heeft genoeg pit om op een goede manier op te vallen.
Direct kleur
Charmelia® is een exclusieve en zeer bijzondere nieuwe snijbloem met veel vertakkingen, zodat de bloemen in een fonteinvorm omhoog groeien in een rijke bloemenkroon. Ze wordt aangevoerd met mooie, open bloemen waardoor er direct kleur zichtbaar is, wat door consumenten erg  aantrekkelijk wordt gevonden. Charmelia® heeft een zeer gezond vaasleven, laat haar bloemen niet vallen en ook het blad blijft uitzonderlijk lang goed, waardoor er lang van haar genoten kan worden.
Cadeautje
Charmelia® wordt geleverd in een fraaie hoes met een doorzichtige bovenkant, zodat de mooie bloemen goed te zien zijn. De hoes onderstreept het unieke ‘Charming beauty’ karakter van deze nieuwe ster en laat zien dat het een echt cadeautje is. Ideaal voor wie zich graag laat inspireren door exclusief en bijzonder materiaal en in is voor een trendy nieuwkomer.

InspiratiE

Pink

White

Blush

Yellow

Available in Europe:

 

 

proud member of: